Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині затримали чоловіка за виготовлення алкогольної продукції

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури  до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактами незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту та транспортування підакцизних товарів (ч. 1, 2 ст. 204 КК України).  

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Зазначається, що обвинувачений на початку 2023 року орендував гаражне приміщення в Бориспільському районі. Там він розмістив раніше придбане обладнання для виготовлення алкогольної продукції.

Використовуючи спиртовмісну сировину та інші складові, чоловік незаконно виготовив 520 літрів коньяку і 3025 літрів горілки. Продукцію розлив у пластикові ємності та транспортував до місця зберігання з метою її подальшого продажу.

У чоловіка вилучили 4,2 тис. літрів спирту і спиртовмісної речовини, пакувальну тару та обладнання. Вартість вилученого – 1,5 млн грн.

Досудове розслідування здійснювалося детективами ТУ БЕБ у Київській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР Нацполіції України.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини затримала невдалого «романтика».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору