Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Дітей і дорослих запрошують на Всеукраїнський урок з медіаграмотності

“Всеукраїнський урок єдності: як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими” відбудеться 6 жовтня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Міністерство культури та інформаційної політики.

Зазначається, що організаторами уроку є Фільтр та Суспільне.

“Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та буде доступний на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі. Тривалість онлайн-уроку — 30 хвилин, тож вчителі матимуть ще 15 хвилин для обговорення прослуханого матеріалу”,- зауважують у міністерстві.

Цей урок розрахований на учнів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів.

«Тема єдності та медіаграмотності у війну та і в мирний час, безперечно, є актуальною. Про єдність треба говорити, думати і працювати над цим постійно. У нас є чудова команда, яка реалізує цю ініціативу за сприяння міжнародних партнерів, а також цю прогресивну ідею підтримує суспільний мовник», – зазначтв заступник Міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко.

Це не перший такий урок Всеукраїнський урок з медіаграмотності.  16 лютого 2022 року відбувся перший такий урок.

“Виклики, з якими Україна зіштовхнулась вже за лічені дні, показали, що єдність — запорука боротьби. Вміння не вестися на маніпуляції та протидіяти дезінформації допомагають зберегти єдність”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що учні Синяківського ліцею зібрали понад 29 тисяч гривень для ЗСУ.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що учні гімназії №12 та вихованці дитячого садка «Лелеченя» з Мироцького провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору