Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучі з’явилося ще одне місто-побратим – словенське Кочев’є

Секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський та голова муніципалітету словенського міста Кочев’є Владімір Пребіліч підписали Угоду про співпрацю.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради

Зазначається, що обидва міста тісно співпрацюють уже майже два роки. Партнери із міста Кочев’є активно підтримували Бучанську громаду і надавали допомогу.

Тарас Шаправський презентував словенським партнерам проєкт Bucha Tehno Garden. За словами –Владіміра Пребіліча,  цей проєкт можна успішно реалізувати і друзі з міста Кочев’є готові цей процес підтримати.

«Наша співпраця допоможе перейняти важливий досвід для Бучанської громади. Це екологічно чистий муніципалітет із розвинутою зеленою енергетикою. У місті активно працюють над розвитком бізнес середовища. Для Бучі цікавий також досвід співпраці з Європейським Союзом», – підкреслив секретар Бучанської міської ради.

ДОВІДКА. Кочев’є – найбільший за площею муніципалітет Словенії, який за останніх 15 років перетворився на один із найбільш економічно розвинутих регіонів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що другого жовтня місто Ірпінь та іспанське місто Альборая офіційно стали побратимами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору