Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінські школярі висловили вдячність захисникам у малюнках

Творчі подарунки для захисників і захисниць України створили учні шкіл у межах акції-«Намалюй-ДЯКУЮ».

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на на Telegram-канал Ірпінської міської ради.

Зазначається, що учні Ірпінської гімназії «Освіта» через БО «Благодійний Фонд «Вільні люди Ірпеня», які плетуть маскувальні сітки та «кікімори» для ЗСУ, передали свої малюнки воїнам від імені дітей громади.

Дитячі малюнки поїдуть до захисників

Також школярі поспілкувалися з сіткарями та сіткарками, і спробували й свої сили у плетенні маскувального спорядження.

Також школярам розповіли про призначення захисного спорядження та дали можливість змогу особисто перевірити його ефективність.

У кожному малюнку – віра у Перемогу!

«Діти своїми малюнками передали на фронт підтримку та щирі слова подяки нашим захисникам та захисницям. Кожна робота сповнена пережитими емоціями та безмежною вірою у те, що настане час і в нашій Україні обов´язково замойорить Прапор Перемоги. Дякуємо членам Фонду за вашу небайдужість і величезну справу, яку ви робите задля Перемоги! Додому діти поверталися з гарним настроєм та гордістю, що внесли свій маленький вклад у спільну Перемогу»,- підкреслили в управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради.

Юні художники опановували й сіткарську справу

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що дітей і дорослих запрошують на Всеукраїнський урок з медіаграмотності, який відбудеться завтра, 6 жовтня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору