Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Київщина отримає вікна ще на 1 мільйон гривень

Для заміни вікон на пошкоджених об’єктах Київщини некомерційна організація GEM надасть підтримку на мільйон гривень.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається,  додаткові вікна  пообіцяв надати Київщині засновник некомерційної організації GEM Майкл Каппоні днями. Це відбулося  під час зустрічі з начальником Київської ОВА Русланом Кравченком.

“В області вже встановили майже 7 тис. віконних конструкцій. Загальна сума – 1 млн 360 тис. доларів. Вікна замінили на 430 об’єктах Ірпеня, Гостомеля, Софіївської Борщагівки, в населених пунктах Вишгородського району тощо. Це приватні та багатоквартирні будинки, школи, садки, амбулаторії – будівлі, які найбільше постраждали внаслідок військової агресії росіян.”, – йдеться у повідомленні.

Також Руслан Кравченко наголосив, що найбільше віконних конструкцій – майже 2,3 тисяч – замінили  в Ірпені. Зокрема, встановлено вікна у 9 житлових будинків у ЖК «Синергія» там де їх досі не було. А це –  майже 30% вікон у комплексі.

“Крім того, GEM миттєво реагує й на потреби заміни вікон на об’єктах, які зазнають пошкоджень під час атак агресора, що тривають”, – зауважив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що багатоповерхівку на вулиці Котляревського, де до  початку повномасштабного вторгнення  мешкали 380 осіб, відновлюють за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору