Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені відкрилася виставка фотопортретів «Сильні духом. Мами»

В Ірпінській міській публічній бібліотеці імені Максима Рильського відбулося відкриття виставки фотопортретів «Сильні духом. Мами», присвяченої матерям загиблих українських захисників.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

На світлинах зображені 12 жінок з різних куточків України, кожна зі своєю особливою історією.

Вбрані у вишиванки, намиста та дизайнерські головні убори, але з відчуттям нестерпного болю, який читається у погляді від втрати найціннішого – своєї дитини.
Також у проєкті є мами, які досі чекають повернення своїх безвісти зниклих героїв.

Однією з таких мам є Вікторія Яремчук з Кіровоградщини, яка вже 9 років шукає свого сина. В 2014 році військовослужбовець 3-го окремого полку спеціального призначення Олександр Яремчук зник безвісти при виконанні бойового завдання в Донецькій області поблизу Савур-могили.

Мати загиблого спецпризначенця з 95-ї окремої аеромобільної бригади Олександра Єрощенка — Наталія Дубчак та мешканця Ірпеня, мати полеглого героя Василя Панасенка – Олена Панасенко заявили про важливість такого проєкту у наш час.

Матері загиблих Героїв

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені на зірковому баскетбольному матчі зібрали 290 тисяч на дрон для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору