Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У 10 регіонах України з’являться 15 мобільних класів безпеки

ДСНС спільно з МВС України, UNICEF Ukraine та Національною поліцією планують відкрити 15 мобільних класів безпеки у 10 регіонах України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

Зазначається, що UNICEF передав 15 автомобілів для проведення уроків безпеки, обладнаних спеціальним устаткуванням для занять як всередині «пересувного» класу, так і назовні.

«Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що унаслідок підриву на вибухонебезпечних предметах майже 250 людей загинули, ще близько 500 — отримали поранення. Ініціатива мобільних класів безпеки має на меті — вберегти людей від цієї загрози та інших викликів воєнного часу», — йдеться у дописі. 

Працюватимуть вони саме в тих віддалених районах і громадах, де діти не можуть вчитися на денній формі навчання. У класах представлене все необхідне, що має знати дитина.

Мобільні класи працюватимуть, зокрема: у Дніпропетровській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Сумській, Київській, Житомирській, Чернігівській областях та місті Києві.

Мобільний клас безпеки для українських школярів

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що військовим, які збивають дрони над Київщиною – повернуть виплати. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору