Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Гостомелі відкрили штаб з розслідування воєнних злочинів 

Сьогодні, 12 жовтня, у Гостомелі відкрито штаб з розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту на території Гостомельської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що церемонія відкриття відбулася у будинку культури «4 леви».

“До урочистого заходу долучилися заступник начальника ГУНП в Київській області Віктор Луговий, начальник відділу розслідування злочинів вчинених в умовах збройного конфлікту СУ ГУНП в Київській області Христина Конова, старший юридичний радник компанії “Global Rights Compliance”, очільник мобільної команди правосуддя рослідування злочинів вчинених у Київській області Жуліан Ромі, начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Смаль та заступник начальника ГСВА Сергій Сутула.”, – йдеться у повідомленні.

Гостомельська селищна військова адміністрація закликає всіх, хто став свідками, потерпілими або кому відомо про вчинення воєнних злочинів у результаті збройної агресії окупантів на території Гостомельської ТГ, звертатися до слідчого управління поліції Київщини.

Адреса управління:  місто Київ, вулиця Дегтярівська, 15а. Телефон  +380638785822.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що СБУ затримала у Києві агента фсб, який планував вступити до школи «Армії дронів».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

 

Нагору