Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відкрили соціальну їдальню

Соціальна їдальня для переселенців, людей поважного віку та родин, які опинились у складних життєвих обставинах, запрацювала в Ірпені.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Їдальня відкрилась у приміщенні фахового коледжу НУБіП.

Зазначається, що такі  їдальні критично потрібні Ірпінській громаді для підтримки вразливих категорій населення – тих, хто не завжди може приготувати  гарячий обід з кількох страв.

“Вперше ідею закладу харчування для пільгових категорій з представниками «Remar S.O.S» ми обговорили 9 місяців тому, а учора з керівником фонду Хуаном Карлосом Гальвесом потиснули руки вже на її відкритті. Фонд «Remar S.O.S» організував та фінансує такі їдальні у Львові, Рівному та Чернівцях. За словами Хуана Карлоса проєкт в Ірпені працюватиме до закінчення війни”, йдеться у повідомленні.

У соціальній їдальні працюють волонтери, які  зможуть нагодувати до 500 осіб на день гарячими обідами.

Ті, кому потрібно скористатися послугами соціальної їдальні, мають змогу отримати талони на харчування на місяць в Управлінні праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради, та прийти з ними з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 у їдальню коледжу НУБіП.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах проєкту “U-Lead з Європою” Ірпінь відвідали представники 20 громад України, щоб обмінятися досвідом у впровадженні заходів та проєктів з відновлення громад.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору