Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені стартував опалювальний сезон

Сьогодні, 16 жовтня, в Ірпені оголосили про початок опалювального сезону і повідомили контакти, за якими можна звертатися з питаннями щодо забезпечення теплом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що наказ про початок опалювального сезону в Ірпінській громаді було дано 16 жовтня  на нараді з представниками комунальних служб.

“Цього тижня буде суттєве похолодання, очікуємо навіть на мокрий сніг. Тож наші комунальні підприємства переходять на цілодобовий графік роботи, щоб забезпечити теплом наших мешканців”, – йдеться у повідомленні.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин звернув увагу на те, що цьогоріч у місті було зроблено все можливе для підготовки до опалювального сезону.

“Всі об’єкти теплопостачання забезпечені альтернативними джерелами енергії, продовжуємо укріплення. Але ми, на жаль, не можемо змусити сусіда-терориста не обстрілювати наші об’єкти критичної інфраструктури. Ворог веде потужну розвідку нашої енергетичних об’єктів. І вже прицільно обстрілює саме їх”, – зауважив міський голова.

І попросив усіх зі свого боку також провести відповідну підготовку  на випадок можливих надзвичайних ситуацій – придбати павербанки, зарядні станції, запастися чистою водою тощо. А мешканцям приватних будинків  – подбати про альтернативні джерела енергії –  генератори, дрова.

КОРИСНІ КОНТАКТИ. У разі виникнення  питань щодо опалення, можна телефонувати:

  • УЖКГ “Ірпінь” — (04597) 63-005;
  • “Теплоенергопостач” — (04597) 63-314;
  • Гаряча лінія Ірпінського міського голови – 0800 335 191.

ДО РЕЧІ. Київ сьогодні, 16 жовтня, також розпочав підключення до тепла житлових будинків.

“На запуск централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі (протяжністю теплових мереж близько 3 тисяч км), необхідно кілька днів. Тому рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання”, – повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі практично завершені роботи з підготовки до нового опалювального сезону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору