Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені відновлюють ще один будинок – на вулиці Ярославській

За кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії в Ірпені відновлюють ще один багатоповерховий будинок, який був пошкоджений під час бойових дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається,  що у дев’ятиповерхівці, на вулиці Ярославській, яку заплановано відновити -144 квартир, у яких  мешкає 360 осіб.

Будинок був істотно під час активних бойових дій, які відбулися на Київщині на початку великої війни.

Будинок зазнав істотних пошкоджень під час бойових дій

“Капітальний ремонт уже розпочали. Наразі тривають підготовчі роботи, зокрема, демонтують пошкоджені частини будівлі та виконують монолітні роботи”, – йдеться у повідомленні.

Програмою відновлення будинку передбачене відновлення покрівлі,  стін і перегородок, здійснити  утеплення, а далі – оздобити стіни, встановити вікна і двері та відновити конструкції балконів.

Роботи вже розпочались

Також “заплановано встановити парапети, влаштувати пандуси і відновити входи в підвали. У будинку полагодять та відновлять інженерні мережі, встановлять водовідні воронки і виконають внутрішнє опорядження приміщень”, – зазначає Київська ОВА.

Належить виконати немалий обсяг робіт

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині стартували комісійні обстеження обʼєктів, які відбудовуються.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору