Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Новосілля у Софіївський Борщагівці: ключі отримали 52 родини

У Софіївській Борщагівці
52 родини, які втратили житло через війну,  заселяються до нового квартирного комплексу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що загалом до комплексу заселяться 139 осіб із Донеччини, Луганщини, Херсонщини та інших регіонів України, які найбільше постраждалих внаслідок збройної агресії рф.

Радість новосілля

“Помешкання забезпечені всім необхідним для комфортного проживання”, – йдеться у повідомленні.

Квартири у будинку викупили американські благодійники  для підтримки людей, які постраждали від війни. Уже заселили людей до 3 під’їздів із 7. Ще 83 квартири будуть заселені до кінця грудня.  Новосели в  отриманих помешканнях зможуть безкоштовно жити 5 років.

У помешканнях забезпечено комфорт

‘Проєкт реалізували завдяки To Ukraine with love та Деллу Лой Хансену, американському бізнесмену, меценату, засновнику й директору Wasatch Group, який і придбав квартири. На врученні ключів від осель були заступник голови КОДА Сергій Білецький, Делл Лой Хансен та засновниця To Ukraine with love Світлана Міллер”, – зауважують у КОВА.

Заходь і живи!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині американські пластичні хірурги три дні безплатно оперували захисників зі складними щелепно-лицевими травмами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець  

Нагору