Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомельській громаді готуються до зими і роздають дрова

У Гостомельській громаді ще готуються до опалювального сезону.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що було замінено труби водотеплопоплостачання у житлових будинках та проведено успішні гідравлічні випробування опалювальної системи.

Також, аби забезпечити безперервну роботу обʼєктів критичної інфраструктури у разі виникнення критичних ситуацій, встановлено потужні генератори.

А сьогодні у Гостомельській СВА повідомили, що фахівці КП УЖКГ «Гостомель» по вул. Свято-Покровська 3д замінили крани та перехідники опалювальної системи у будинку, частково замінили труби та крани опалювальної системи, аби підвищити надійність та безпеку опалювальної системи.

Також представників соціально вразливих категорій населення громади забезпечують дровами.

“Загальна кількість заяв на отримання дров від соціально незахищені верстви населення, такі як ВПО, інваліди, сім’ї майно яких знищено під час збройної агресії рф – 935. По селу Мощун – 334; по селу Горенка – 79; по селу Озера – 194, по селищу Гостомель – 358. Гостомельською СВА було вжито заходи по закупівлі 2200 кубічних метрів дров за рахунок місцевого бюджету”, – йдеться у повідомленні.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. У разі необхідності перевірки опалювальної системи жителі Гостомельської громади можуть звертатись за телефоном:
096 120 84 13.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині 4 тис км ліній електропередач та 300 енергооб’єктів вже підготовлено до зими. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

 

 

Нагору