Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені запрацював новий медичний центр, який безкоштовно лікуватиме дітей 

Діти загиблих захисників Ірпінської громади зможуть отримати безплатну допомогу лікарів у медичному центрі «Столиця». 

Про це повідомляє  “Інформатора БІГ” з посиланням на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

Нову клініку відкрили вчора на базі Державного податкового університету. На офіційній церемонії  підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає, зокрема:

– безоплатне обслуговування дітей загиблих захисників з Ірпінської громади; – допомогу у реабілітації постраждалих від війни цивільних та військових; – протезування захисників; – допомогу вразливим категоріям населення та ВПО в Ірпінській громаді; – надавати послуги спортивної медицини, профпатології, диспансеризації; – активну співпрацю з нашими комунальними медичними закладами.

Клініка «Столиця» вже відкрила двері для відвідувачів за адресою – вулиця Північна, 48А. телефон: 0 800 400 270 або 0 (44) 334 44 03.

«Повномасштабна війна точно не стимулює стабільний заробіток та впевненість у майбутньому, проте наші підприємці – незламні, вони не лише відбудовують свої пошкоджені бізнеси, а й ризиковано відкривають нові. Головна мета наших підприємців зараз – це не тільки прибуток, а допомога у відновлені Ірпінської громади та підтримка економіки всієї нашої країни. Дякую вам за це та працюємо разом далі!», – сказав очільник міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині черговий спалах грипу. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору