Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Посадовці з Фастівщини забажали «заробити» майже 1 млн гривень

Двоє посадовців однієї із селищних рад вимагали майже 1 млн гривень за дозвіл на забудову земельної ділянки. 

Про це повідомляє  “Інформатора БІГ” з посиланням на поліцію Київської області.

До того ж депутати мали поплічника – директора комунального підприємства, який мав погодити технічні умови на облаштування підземних комунікацій. Оплата за корупційні дії становила майже мільйон гривень.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили гроші, земельну та посадову документацію, мобільні телефони, сервер, ноутбук, а також два транспортні засоби.

«У червні співробітники слідчого управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників Головного управління СБУ у місті Києві та Київській області, повідомили фігурантам про підозру.  Наразі за даним фактом слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно посадовців [ч. 4 ст. 368 ККУ]», — йдеться у дописі.

Речові докази

Викриття посадовців з Фастова

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 9,4 млн грн до бюджету сплатило підприємство за втручання прокуратури Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору