Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Розгорівся скандал, у якому фігурує заступник голови Нацполіції

Очільник МВС Ігор Клименко відреагував на ситуацію щодо заступника Голови Національної поліції Дмитра Тишлека.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на допис у Telegram-каналі міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка.

Йдеться про розслідування журналістки Лесі Іванової для Bihus.Info, у якому повідомляється, що Дмитро Тишлек має в користуванні нерухомість та машину сім’ї партнера керівника ростовського кримінального угрупування, а дружина Дмитра Тишлека навіть після російського вторгнення не позбулася російського паспорта

Як повідомляє Ігор Клименко,  після опублікованого журналістського розслідування Дмитро Тишлек публічно звернувся із заявою до ДБР із заявою про перевірку оприлюдненої інформації.

“Кримінальне провадження вже триває. Я особисто з нетерпінням очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі – неприпустимі. Особливо в час війни. Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення”, – наголосив очільник МВС.

І поінформував, що до отримання висновків слідства Дмитра Тишлека відсторонять від виконання службових обовʼязків.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 9,4 млн грн до бюджету сплатило підприємство за втручання прокуратури Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору