Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучанська молодь долучилась до соціального проєкту

У межах проєкту «Соціальні дії молоді та влади» відбувся дводенний форум, учасниками якого стали представники Бучанської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається що у форумі взяли участь заступник міського голови Сергій Шепетько та голова Молодіжної ради Любомир Джанов.

Під час форуму

“Під час зустрічі обговорили проблеми соціальної інклюзії та гендерної рівності, методи їх просування та інтеграції у громаді. Крім того, розглянули основні підходи до планування діяльності  з урахуванням підходів GESI”, – йдеться у повідомленні.

За словами Сергія Шепетька, впровадження практичних пропозицій, рекомендацій та ідей, обговорених на форумі, продовжиться у громаді.

Спільно розробляються нові ідеї

ДОВІДКА. Проєкт «Соціальні дії молоді та влади» створила ГО  «Центр молодіжної політики» завдяки гранту від програми «Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні» у межах  фінансової підтримки British Embassy Kyiv. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що 28 жовтня, навіть негода не злякала небайдужих людей: у селі Синяк вони висадили 50 нових дерев.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору