Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Молодь Ірпеня, волонтери та усі небайдужі зібрали на авто для ЗСУ

14 червня був отриманий запит від військового з 44-ї артилерійської бригади ім. Данила Апостола про те, що їм потрібен хороший автомобіль для протидії ворогу на Запорізькому напрямку.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ.

15 червня житель Ірпеня Владислав Булига у свій день народження прийняв рішення взятися за цей збір на суму 270 тисяч гривень. За 4 місяці Владислав Булига, Вікторія Павленко, Юлія Булига та Ксенія Тригубенко змогли повністю закрити збір.

«З авто було складно, адже за ці кошти в Україні та Європі немає абсолютно нічого, окрім відер на колесах, тому ми вирішили везти авто з Великобританії.

Коли автівка прибула, ми одразу відправили її до офіційного салону Nisan і вони зробили нам ремонт та діагностику зі знижкою у 50%. Також ми повністю замінили колеса та акумулятор», – розповідає Владислав Булига, ініціатор збору.

До автівки також був додатковий запит у вигляді бушлатів, маскувальних сіток, спальників, нашоломників, химер, антисептиків та їжі. Волонтери теж змогли це реалізувати і повністю закрити запит.

На авто задонатили більше 2 тисяч небайдужих людей. Фонд Гуманірної Допомоги “Богдан” допоміг привезти авто з-за кордону. Волонтерська спільнота “Феодосівські ластівки” сплели 10 маскувальних сіток, химер, нашоломників та допомогли у пошуку бушлатів. Місцевий бізнес теж фінансово допомагав й дозволяв розміщувати у себе бокси для збору на авто. Члени Ірпінської Молодіжної Ради допомогли зі спальними мішками та антисептиками. Зірки та інфлюенсери допомагали та поширювали збір.

І вже сьогодні, впродовж 4 місяців і 15 днів, авто з усім необхідним потрапило до рук військових та тепер буде служити у лавах Збройних Сил України.

Автомобіль для ЗСУ

Українські захисники отримали допомогу від Ірпінської молоді та волонтерів

Наближаємо перемогу разом

Волонтери повністю закрили військовий запит

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що КОВА передала 45 позашляховиків для збільшення кількості сил ППО.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко, Владислав Булига

Нагору