Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відкрили виробництво взуття та сумок

Відтепер у Бучі вироблятимуть взуття та сумки.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Міністерство  економіки України.

Світлана Рощенко — модельєр-конструктор взуття не лише за освітою, а й за покликанням, всю свою кар‘єру працювала за фахом. Та завжди хотіла створювати своє взуття, яке буде ідеально балансувати комфорт, тренди та красу.

Світлана Рощенко

Зазначається, що наважитись на відкриття власного виробництва, про яке дівчина завжди мріяла, допоміг чоловік, його віра та підтримка. Разом вони три роки відкладали кошти та планували створити невеличку майстерню, в якій Світлана мала працювати сама.

«Саме в цей момент подружжя дізналося про урядову грантову програму «Власна справа», яка стала справжнім бустом на старті бізнесу, адже дозволила придбати значно більше обладнання та матеріалів і найняти людей. А отже – створити більшу кількість моделей взуття та сумок», – йдеться у дописі.

До того ж жителі БІГ-регіону тепер матимуть змогу замовити взуття індивідуального пошиву з італійської шкіри преміум якості.

Виробництво взуття в Бучі

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді висадять червонолистні клени.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

 

Нагору