Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Голову сільради з Фастівщини судитимуть за хабар у 22,5 тисячі доларів

За одержання 22 500 доларів США хабаря від забудовника  судитимуть сільського голову однієї з сільських рад Фастівського району Київщини та його посередників.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Зазначається, що сільський голова зі своїми спільниками одержав від забудовника 22 500 доларів хабаря. За вказану суму вони затвердили детальний план території, змінили цільове призначення земельної ділянки та присвоїли поштові адреси пʼяти об’єктам нерухомого майна. Спільниками чоловіка були начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури та інспектор з доброустрою тієї ж сільської ради.

«За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови однієї з сільських рад Фастівського району Київщини та двох його посередників за фактами одержання неправомірної вигоди та пособництва у її одержанні (ч. 3, 4 ст. 368, ч. 5 ст. 27 ч. 3, 4 ст. 368 КК України)», — йдеться у дописі.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ НП в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що житель БІГ-регіону допомагав ухилянтам за 2,5 тис. доларів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору