Коломия До сайту

На Київщині вкрали 3 млн гривень на ремонті футбольного поля для дітей 

За службову недбалість судитимуть заступника директора КП, який брав участь у розкраданні 3 млн грн під час ремонту футбольного поля для дітей.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Київську міську прокуратуру. 

Зазначається, що між комунальним підприємством «Спортивний комплекс», який підпорядковується Департаменту молоді та спорту КМДА, та підрядною організацією були укладені договори на капітальний ремонт футбольного поля з легкоатлетичними доріжками, а також спортивних майданчиків.

Керівник підрядної організації вніс неправдиві відомості щодо виконаних робіт. Крім того, чоловік вказав, що роботи, передбачені договором, виконані у повному обсязі. Своєю чергою заступник директора з адміністративно-господарських робіт підписав ці документи без будь-яких зауважень.

Проведеними експертними дослідженнями встановлено, що обсяги фактично виконаних робіт завищені, а розмір збитків столичному бюджету складає майже 3 млн гривень.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури м. Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора КП «Спортивний комплекс» за обвинуваченням у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Раніше, у цьому ж кримінальному проваджені окружна прокуратура повідомила про підозру керівнику підрядної організації у привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України)»», — йдеться у дописі.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що голову сільради з Фастівщини судитимуть за хабар у 22,5 тисячі доларів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко