Коломия До сайту

За кермом – у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння

Учора увечері у Петропавлівській Борщагівці патрульні зупинили машину, водій якої був п’яний: кількість алкоголю у крові перевищувала норму майже вдесятеро.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що поліцейські зупинили автівку BMW 740 29-річного порушника наприкінці доби 31 жовтня у Петропавлівській Борщагівці на вулиці Чкалова, і під час спілкування з ним з’ясували, що чоловік  нетверезий.

“Керманич погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат огляду склав 1,82 проміле алкоголю у крові керманича, тобто перевищив встановлену норму більш як у 9 разів. За керування у стані сп’яніння — адміністративний матеріал від патрульних Київщини”, – йдеться у повідомленні.

Порушення підтверджене документально

І це не єдиний випадок екстремального кермування на Київщині в останній день жовтня.

Так, приблизно о 10-й годині, на 58 км автодороги Київ — Чернігів  інспектори зупинили транспортний засіб ТАТА LPT-613, водій якого порушував правила дорожнього руху.

“Оскільки під час спілкування патрульні виявили у 39-річного керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння, охоронці порядку запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння. Водій погодився. Висновок лікаря — чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння, під дією метадону”, – розповідають патрульні.

Наслідки такого водіння – стандартні для аналогічних ситуацій: поліцейські відсторонили обох водіїв від керування транспортними засобами та склали на них адміністративні матеріали.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що 30 жовтня, під час патрулювання, правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини виявили у Дмитрівці склад, з якого нелегально продавали алкоголь.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець