Коломия До сайту

Підтвердили загибель захисника Анатолія Голубенка з Ірпеня

Майже рік родина Анатолія Голубенка чекала звістки про  чоловіка, який зник на фронті. На жаль, його знайдено серед загиблих – це підтвердила ДНК-експертиза.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Ірпінську міську раду.

“Анатолій народився 15 травня 1967 року у Києві. Служив моряком на Балтійському флоті, згодом переїхав до Ірпеня. На початку повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю, спершу обороняв рідну громаду, а потім відправився захищати Україну у Бахмут. Торік зв’язок з Анатолієм зник. Військового вважали зниклим безвісти, та вчора ми отримали результати ДНК-експертизи, яка підтвердила загибель нашого Героя”, – йдеться у повідомленні.

Про Анатолія Голубенка- лише добрі спогади. Адже він був хорошим чоловіком для своєї дружини, та батьком для своєї доньки, добрим братом і прекрасним сином.

“Порядний, людяний, веселий, справжній – таким Анатолія назавжди запам’ятають рідні та близькі”, – зауважується у дописі.

Про дату, час та місце прощання з Анатолієм Голубенком буде повідомлено окремо.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що загинув захисник Олександр Кривенчук з Бабинців.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець