Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Боярка закупить пам’ятні нагрудні знаки на 250 тис. грн

Виконавчий комітет Боярської міської ради планує придбати 200 нагрудних знаків «47 окрема артилерійська бригада», а також підкладки, футляри і посвідчення до них.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що 28 жовтня виконком Боярської міськради оголосив тендер на закупівлю нагрудних знаків, шкіряних підкладок і посвідчень до них. На пам’ятні знаки хочуть витратити 250 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 листопада, а сам аукціон має відбутися 6 листопада.

Згідно тендерної документації, планується придбати 200 нагрудних знаків «47 окрема артилерійська бригада», які мають форму хреста з різними елементами всередині. Стільки ж планується придбати підкладок, футлярів і посвідчень до них. Один такий набір коштуватиме 1250 грн.

Якщо проаналізувати ціни на нагрудні знаки, посвідчення та футляри, то можна дійти висновку, що ціна, яку планує заплатити виконком Боярської міськради, відповідає середній й не є завищена.

Закупівлю планують провести до 28 листопада.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська міська рада витратить понад 50 млн гривень на капремонт будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору