Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Еліна Світоліна знову відвідала Ірпінь

Амбасадор UNITED 24 Еліна Світоліна завітала до Ірпеня як представниця міжнародної платформи.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з покликанням на допис Андрія Кравчука.

Зазначається, що спортсменка активно підтримує рідну Україну в боротьбі за свободу та незалежність. Вона збирає кошти, організовує заходи для юних тенісистів, які вимушено покинули Україну, бере участь у благодійних заходах та програмах допомоги.

Дівчина приїжджала до Ірпеня ще у лютому, щоб на власні очі побачити пошкодження будинку по вулиці Київська, 53 ЖК “Мюнхгаузен” та поспілкуватися з його мешканцями. Адже цей житловий комплекс дуже постраждав під час окупації, зокрема, зі 131 квартири 37 – згоріли вщент. До війни у будинку мешкало 390 ірпінчан, з них близько 90 дітей. Усього для відновлення будинку зібрали 127 тисяч доларів, 20 тисяч із яких пожертвувала сама Еліна Світоліна, а ще 80 тисяч доларів виділила заснована в Україні компанія “Grammarly”. До збору долучилися благодійники з різних куточків світу.

З липня у ЖК “Мюнхгаузен” тривають активні будівельні роботи. Завершити відновлення будинку заплановано на травень 2024 року.

Українська спортсменка зустрілася з місцевими в Ірпені

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Тайвань допомагає відновлювати спортивну школу в Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору