Коломия До сайту

Віч/на/віч з автором: Євген Городецький

Книга Євгена Городецького “На нулі” написана у формі листування. Ідея книги виникла спонтанно, як зазначає сам Євген. У книжці йде розповідь про перші дні повномасштабного вторгнення, переживання українців, а також його власні історії та міркування.

Новий випуск відеоінтерв’ю “Віч/на/віч з автором” презентує вам нового автора, чия творчість може припасти до душі та викликати емоції, котрих ви не отримували раніше.

Ідея написати книгу виникла після того, як Євген лишив під дописом наступний коментар: “Без кохання нічого в житті не буде”. Після того автор допису написала Євгену в приватні повідомлення та запропонувала написати книгу. Вдалося втілити мету в життя за 40 днів. За ці дні було створено 17 глав, передмова та післямова, а загалом – 36 листів.

БІГ-регіон викликає у Євгена теплі відчуття. За власні гроші Євген та його друзі відновили амбулаторію у Загальцях, а зараз вони взялися за відбудову дитячої бібліотеки. Євген називає себе у БІГ-регіоні “своїм”.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про Юлію Писаренко та Владу Євсеєву.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук