Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Гостомельська і Макарівська громада матимуть нові шкільні автобуси

Міжнародні партнери передали громадам Київщини 18 шкільних автобусів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що у передачі 10 з цих автобусів взяли участь високі представники – Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, перша леді України Олена Зеленська, а також Президент Фонду міжнародної солідарності Рафал Дзєнцьоловський

Серед тих, хто отримає машини – дві громади Бучанського району – Гостомельська та Макарівська.

Під час передачі автобусів

Також автобуси призначені і для шкіл Баришівської, Великодимерської, Димерської, Іванківської, Калитянської, Богуславської, Кагарлицької, Рокитнянської, Дмитрівської, Таращанської, Фастівської і Яготинської громад.

Як зауважили у КОВА, нові автобуси вже поїхали до закладів освіти Київщини.

“Допомогу надав польський Фонд міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового. Ініціатива є частиною проєкту «Health Resilience 2», – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що фінансову, правову та психологічну допомогу можуть отримати жителі Макарівської громади які постраждали від воєнних злочинів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

 Фото: Сергій Левицький, B&M

Нагору