Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліцейські провели заняття з дітьми в укритті

Коли інспектори патрульної поліції Київщини прийшли до навчального закладу у селі Святопетрівське, щоб розповісти дітям про правила дорожнього руху, пролунала повітряна тривога.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Втім, з огляду на ситуацію, поліцейські і педагоги знайшли вихід, аби заняття відбулося.

“Для поліцейських відділу зв’язків із громадськістю повітряна тривога — не привід скасовувати зустрічі з малечею.  Оповіщення повітряної тривоги не завадило патрульним, адже вони спустились разом з дітками до укриття. В укритті поліцейські розповіли основні правила дорожнього руху, правила безпечного переходу проїзної частини та познайомили з необхідними для кожного пішохода дорожніми знаками. Час разом, як і та повітряна тривога, минули швидко, весело і, головне, з користю”, — йдеться у повідомленні.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді діє  інклюзивно-ресурсному центрі для дітей, фахівці якого можуть комплексно оцінити фізичний стан дітей та надати корекційні послуги.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору