Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінські лікарі провели унікальну операцію

Трансплантацію меніска колінного суглоба, яку провели у травматологічному відділенні Ірпінської міської лікарні, названо унікальною операцією.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис ортопеда – травматолога Олександра Юрчишина.

“Нещодавно в стінах КНП «ІЦМЛ» в травматологічному відділенні, яке очолює Ксеник Петро Тарасович, нашою командою було проведено унікальну операцію – трансплантацію меніска колінного суглоба. Основною метою трансплантації меніска є відновлення стабільності колінного суглобу, зменшення болю та покращення рухливості”, – йдеться у повідомленні.

Під час операції

Лікар розповів, що операція пройшла успішно і незабаром пацієнт розпочне реабілітацію.

До операційної бригади входили Юрчишин Олександр Аркадійович та Репйов Євгеній Юрійович  анестезіолог -Лисняк Данило Костянтинович.

За словами Олександра Юрчишина, пришивали трансплантат за допомогою девайсів всесвітньо відомої компанії Smith & Nephew.

“Висловлюю особисту подяку представнику компанії – Олегу Мостовому за технічну підтримку!Впровадження новітніх технологій та постійне вдосконалення методик дозволяє нам, лікарям, досягати вражаючих результатів у відновленні функціональності та здоров’я пацієнтів”, – зауважує лікар.

Для успішної операції важливе і якісне обладнання

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що завтра, 22 листопада, в амбулаторію ЗПСМ №1 Гостомельського центру первинної медико-санітарної допомоги завітають лікарі Національної академії медичних наук України для виїзної консультації.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору