Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Стало відомо, з якими підрядниками КОВА розриватиме договори

З підрядниками, які взялися за відбудову об’єктів на Київщині, допустити недоліки і до кінця року не виправлять основні з них, КОВА розриватиме договори.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається, що про це йшлося на розширеній нараді з питань забезпечення прозорості та підзвітності процесу відбудови житла на Київщині, яка відбулася у КОВА за участі підрядників, проєктантів, технагляду та представників Спостережної ради.

“В області 18 багатоквартирних будинків, які відновлюють коштом UNITED24. Комісія з питань відбудови вже перевірила роботи на 6 з них. Є підрядники, які перебувають на фінішній прямій і найближчим часом здадуть об’єкти. Є ті, у кого відставання від графіка критичні з огляду на низку причин. Але вони оперативно виправляють ситуацію. Є третя категорія. Ігнорують усе: графіки, якість, зауваження спецкомісії та ПРООН, які здійснюють технагляд. За серйозні порушення будуть не просто санкції – будемо прощатися”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 23 листопада комісія КОВА здійснила перевірку робіт з відновлення трьох будинків у Гостомелі і знайшла ряд недоліків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору