Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанська громада прощається з захисником Сергієм Кравченком

Солдат Сергій Кравченко із Бабинців загинув 28 листопада у бою, в зоні виконання бойового завдання.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Сергію Кравченку було 42 роки. Він загинув 28 листопада у зоні виконання бойового завдання на Купʼянському напрямку, що на Харківщині.

“Сергій був столяром, переїхав разом з дружиною до Бучанської громади понад 10 років тому. Був чудовим майстром і працював на будівництві. З початком повномасштабної війни — записався у ТРО, а торік в березні — мобілізувався до лав ЗСУ. Вірний своїй присязі Сергій виборював нашу незалежність і заплатив за це своїм життям. У Сергія залишилася 17-річна донька Поліна, дружина Олеся, батьки Віра та Микола”, – йдеться у повідомленні.

Прощання з Сергієм – вже завтра, 5 грудня, у Бабинцях. Об 11:00 — прощання вдома за адресою Івана Франка, 81. 11:30 — відспівування у церкві.

Поховають Героя у Бучі о 12:30 на Алеї Героїв за адресою вулиця Депутатська, 1.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що солдат Артем Галака з Бабинців назавжди залишиться 21-річним. Він загинув від вибухової травми на Запорізькому напрямку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору