Коломия До сайту

Віч/на/віч з автором: Оксана Мороз

Сьогодні ви зможете познайомитися з новим автором – Оксаною Мороз. Вона є авторкою книги “Нація овочів? Як інформація змінює мислення і поведінку українців”. Цю книгу називають посібником від маніпулятора-практика про те, як протистояти зараженню інформаційними вірусами. 

Оксана Мороз – засновниця волонтерської ініціативи «Як не стати овочем». У 2022 році Оксана отримала персональну відзнаку премії «BookForum Best Book Award-2020» від директора Українського інституту книги Олександри Коваль за книгу «Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню».

Надихає Оксану Мороз боротися за правду в інформаційному просторі розуміння наслідків.

Оксасна Мороз живе поруч з БІГ-регіоном, тому його вона пам’ятає зеленим та свіжим. Вона радіє тому, що бачить значно менше наслідків російської агресії на території регіону, тішиться, що міста та селища оговтуються від страшних подій. З іншого боку вона називає БІГ-регіон тим, що мають пам’ятати усі українці – в усього є свої наслідки.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про Юлію Писаренко та Владу Євсеєву.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук