Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанські діти подарували концерт військовим, які видужують після поранень

Вихованці гуртків Будинку культури на Склозаводській підготували художню програму та подарунки для наших захисників, котрі проходять реабілітацію після поранень.
Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Facebook-сторінку Бучанської міської ради. 
Зазначається, що для наших захисників, які були поранені на фронті і нині проходять реабілітацію, юні таланти разом з викладачі організували  різнопланову концертну програму.
“На сцені лунали патріотичні пісні, жива музика у виконанні талановитих музикантів, кілька свої виступів подарували воїнам вихованці гуртка пісочної анімації «Sand play». Також дивували своєю акторською майстерністю актори театру «Ромео та Джульєтта». Нікого не залишили байдужими виступи самих найменших учасниць танцювального гуртка. Їх безпосередність та щирість підкорили не тільки глядачів, а й головних гостей свята”, — йдеться у повідомленні.
А ще – діти вручили військовослужбовцям подарунків, які  зробили власноруч вдома, і побажали захисникам швидкого одужання.

Діти дарували свою творчість захисникам

У залі панувала атмосфера вдячності захисникам

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору