Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Синоптики попереджають про небезпечні метеоявища: Київщина готується

Завтра, 8 грудня, на Київщині очікується ожеледиця на дорогах: І рівень небезпечності.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Український гідрометцентр.

Щодо прогнозу погоди на Київщині загалом, окрім попереджень про небезпечні метеорологічні явища, синоптики зазначають, що буде хмарно і йтиме сніг.

«На дорогах ожеледиця Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу; у Києві вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу», йдеться у повідомленні.

Тим часом начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що в області цілодобово чергують 207 одиниць техніки, які мають у разі негоди оперативно розчищати дороги.

«Усі відповідні службам є напоготові, щоб жителі Київщині не відчули значних незручностей. Де є потреба, вже обробляють дорожнє покриття протиожеледними засобами. Служба відновлення та розвитку інфраструктури Київщини, профільний департамент КОВА, Нацполіція і ДСНС забезпечуватимуть цілодобовий моніторинг і координацію заходів безпеки на автошляхах загального користування. За необхідності проводитимуть аварійно-рятувальні й інші невідкладні роботи. У разі ускладнення погоди буде обмежений рух транспорту», – зауважують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що сьогодні Київській області для протиожеледної обробки доріг було задіяно 54 одиниці техніки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору