Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У селі Бузова відновлюють ще одну багатоповерхівку

Один із багатоквартирних будинків у Бузовій, серйозно пошкоджений внаслідок військової агресії росіян, відбудовують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що чотириповерховий 52-квартирний будинок, у якому триває капремонт, знаходиться по вулиці вул. Центральній, 17А у селі Бузова.

«Капітальний ремонт двосекційного житлового об’єкта активно триває. Уже здійснили підготовчі роботи та демонтували пошкоджені частини. Наразі виконуються фасадні та покрівельні роботи, ⁠оздоблення й опорядження внутрішніх житлових приміщень», – йдеться у повідомленні.

Тривають зовнішні роботи

Також у будинку заплановано  відновити й утеплити пошкоджені ділянки стін, фасаду, парапетних панелей, горища, та даху. А ще здійснити  опорядження пошкоджених квартир та місць загального користування.

«Замінять пошкоджені вікна та двері. Відновлять зруйновані ділянки вентиляційних каналів, інженерних мереж електропостачання, освітлення, газопостачання, водопостачання, опалення та каналізації, встановлять відповідні санітарно-технічні прилади й котел», – зауважують у КОВА.

Також триває внутрішній ремонт

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що у Кодрянському ліцеї Макарівської громади продовжується заміна деревʼяних віконних блоків на енергозберігаючі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору