Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У модульне містечко Ворзеля привезли гуманітарну допомогу

Жителі модульного містечка у Ворзелі отримали гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що це вже третє модульне містечко Бучанської громади, у яке напередодні зимових свят привезли гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine. Необхідне також було надано родинам із двох модульних містечок у Бучі.

“У Ворзелі люди отримали ковдри, спальні мішки, ліхтарі з сонячними батареями та інші необхідні речі. Крім того, для модульного містечка благодійники передали і побутову техніку”, – йдеться у повідомленні.

До речі, у модульному містечку Ворзеля живуть люди не лише з інших регіонів України, а й місцеві жителі.

Так, жителька Ворзеля пані Олена має квартиру у місті, але вже другий рік змушена жити у модульному містечку, бо її помешкання пошкоджене ворожою ракетою.

Окрім індивідуальної допомоги для людей, благодійники привезли і речі загального користування – холодильники, мікрохвильову піч тощо.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що нині відновлюють багатоквартирний будинок по вулиці Довженка Олександра, 34  у Макарові, що істотно постраждав під час активних бойових дій.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору