Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Патріотичне виховання: в Ірпені запрацював гурток “Опір”

В Ірпінському центрі позашкільної освіти розпочав роботу національно-патріотичний гурток «Опір», керівником якого став Михайло Лакей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що новий гурток співпрацює з Добровольчим формуванням Ірпінської громади та КП «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради.

“Керівник гуртка Михайло Лакей – корінний ірпінчанин, тренер з хортингу та кросфіту, голова Ірпінської федерації хортингу та ГО «Перший номер», член Добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади. Після звільнення міста пройшов навчання та отримав фахову кваліфікацію за професією – сапер”, – йдеться у повідомленні.

Додаткову інформацію щодо роботи гуртка можна отримати за телефоном: 093-537-28-64.

«У сучасних умовах національно– патріотичне виховання підростаючого покоління набуває особливої актуальності. Основною метою діяльності гурта є виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України та готовності самореалізації в основних сферах життя суспільства, в тому числі захисту територіальної цілісності України»,- зазначили в управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Михайло Лакей-  спортивний тренер, який вкладає у фізичне виховання дітей усього себе і щиро вірить у кожного свого вихованця.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору