Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінський академічний ліцей Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідав т.в.о. Посла Великої Британії в Україні Ніколас Гаррокса

Учора відбувся візит т.в.о. Посла Великої Британії в Україні Ніколаса Гаррокса до Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Ніколас Гаррокс завітав до ліцею задля того, щоб привітати учнів та педагогічний колектив з прийдешніми різдвяними святами та передати відео вітання від міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона, а також учнів школи Вітлі Парк, котрі записали для освітян з Ірпінського академічного ліцею різдвяні привітання.

На початку зустрічі відбулася екскурсія ліцеєм, який був відновлений після бойових дій лютого-березня 2022 року на території Ірпеня за фінансування урядів Великої Британії, Канади, США, Фінляндії, Швеції та Швейцарії за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну».

В ході спілкування з Ніколасом Гарроксом учні ліцею мали можливість якомога більше дізнатися про допомогу та підтримку уряду Великої Британії Україні, а також поставити запитання.

В кінці візиту учні Ірпінського академічного ліцею записали у відповідь різдвяні відеопривітання для друзів зі школи Вітлі Парк та разом із заступницею Ірпінського міського голови Юлією Устич подарували дитячу збірку «Ірпінь – мій дім», в якій зібрані твори та малюнки дітей нашої громади про спогади окупації 2022 року, в тому числі і творчість ліцеїстів.

«Цей дружній візит є нагадуванням про підтримку та стійкі зв’язки не тільки між урядами Великої Британії та України, а також між українцями та британцями в цілому»,— наголосили в Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів та природокористування України.

До освітян з Ірпеня завітали іноземні гості

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі зібрали понад 34 літри крові для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору