Коломия До сайту

У КОВА підвели підсумки щодо відбудови у регіоні

У Київській ОВА відбулась підсумкова нарада щодо якості проведення відбудови за трьома програмами.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається про UNITED24, ФЛН та обласну програму з будівництва приватних будинків з нуля. Серед учасників: начальник КОВА Руслан Кравченко, перший заступник голови КОДА Микола Бойко, представники робочої групи “Прозорість та підзвітність” й інші.

Обговорили нагальні питання щодо відновлення пошкодженого житла, закладів освіти, облаштування укриттів. Поспілкувалися щодо проблемних питань, які виникають під час відбудови. Більшість підрядних організацій якісно виконують свої роботи.

«Наступного року з тими, хто показав не найкращий результат, будемо прощатися. Адже якість робіт, прозорість і підзвітність — основа відбудови», – наголосили в КОВА.

До того ж на нараді обговорили процес тендерних закупівель та попередження економічних злочинів, пов’язаних з ними. Уже проаналізовано близько 3 тисяч тендерних закупівель. Визначено підрядні організації, з якими КОВА не буде продовжувати договори через відставання від графіків чи виконання роботи неякісно.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини показала наслідки російської атаки у ніч на 22 грудня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко