Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Загинув у бою Василь Томчук з Михайлівки-Рубежівки

Василь Томчук, який поліг у бою, захищаючи Україну, назавжди залишиться 25-річним.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що Василь Томчук – родом із села Поляхова на Хмельниччині. Він переїхав до Михайлівки-Рубежівки у 2018 році – до коханої дівчини, і тут залишився.

“На початку повномасштабного вторгнення, як колишній військовий, одразу пішов на фронт добровольцем. Тоді ж, у 2022-му, ухвалив й інше надважливе рішення – одружиться з коханою, весілля відбулось у жовтні. А вже у червні цього року у подружжя народився син – Богдан”, – йдеться у повідомленні.

Ірпінська громада не раз передавала допомогу земляку-захиснику, який служив у 65-й бригаді. Вчергове на його прохання зібрали грілки, які потрібні бійцям, щоб не замерзнути на фронті.

“Посилка вже була зібрана і ми були готові її передавати. Але отримали страшну звістку, від якої досі не можемо оговтатись – Василя більше немає, російські окупанти вбили нашого захисника на Запорізькому напрямку”, – розповіли у міськраді.

І зауважили, що знайомі кажуть, що Василь був доброю і світлою людиною, завжди був готовий допомогти. У Василя Томчука залишились батьки та молода дружина з піврічною дитиною на руках…

Про час та місце поховання нашого захисника Василя Томчука буде повідомлено пізніше.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у боях за Мар’їнку загинув Юрій Антоненко з Ірпеня.

Підписуйтесяй на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору