Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі для молодих матусь провели психологічний тренінг

У просторі матері та дитини Міжнародного медичного корпусу у Бучі відбувся майстер-клас для мам, а дітям запропонували веселі ігри.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що під час новорічного святкування  молоді матусі взяли участь у психологічному тренінгу,  а також під час майстер-класу вчилися виготовляти новорічні іграшки.

“Окрім корисних порад та навичок, мами отримали море позитивних вражень та завели нові знайомства”, – йдеться у повідомленні.

Тут цікаво і дорослим, і дітям

«Цей простір дуже важливий для матусь та користується попитом. Вони приходять сюди з різними запитами – наша основна мета їм допомогти. Комусь морально, комусь матеріально, а для когось це місце – банальна зміна картинки», – підкреслили працівники простору.

ДОВІДКА. Простір матері та дитини у Бучі надає безкоштовні консультації для молодих матусь, вагітних жінок та піклувальниць. Також тут можна отримати психологічну та гуманітарну допомогу, дізнатися більше проч вигодовування.

Адреса простору: місто Буча, вулиця Нове Шосе, 8а.

Для дітей організували веселі розваги

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська РДА передала 800 подарунків для дітей військових. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору