Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Іноземні партнери продовжують реалізовувати проєкти на Київщині

Під час повномасштабного вторгнення Київщина продовжує залучати міжнародні інвестиції та реалізовувати масштабні проєкти у регіоні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

У Вишневому було завершено будівництво комплексу для відвантаження цементу компанією CEMARK. Щорічно комплекс зможе приймати, зберігати та відвантажувати автотранспортом 450 тис. т цементу. Відкриття терміналу дозволило створити 80 нових робочих місць.

У с. Калинівка Фастівського району Група Kronospan побудувала логістичний центр. Наразі логістичний центр розміщується на 15 га площі, має у своєму розпорядженні об’єкти та потужності, які може надати партнерам.

У с. Гатне Фастівського району компанія Karcher завершила будівництво офісного комплексу. Крім офісних приміщень, у ньому будуть діяти найбільший в Україні Karcher Центр, інноваційний навчальний центр Karcher Академія та сервісний центр для обслуговування техніки відомого виробника. Компанією створено 150 робочих місць.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині повністю відновлено електропостачання після масованого ворожого обстрілу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору