Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

В Ірпені викрили виробників амфетаміну

Поліція Київщини повідомила про підозру чотирьом зловмисникам, які налагодили схему з масового виробництва та продажу психотропної речовини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Поліцію Київської області.

Правоохоронці встановили, що 35-річний житель Ірпеня виготовляв амфетамін облаштувавши нарколабораторію. Для виготовлення він використовував необхідні інгредієнти та обладнання.

Його одноліток із Гостомеля забезпечував разом зі спільником «виробництво» прекурсорів. Надалі через довірених осіб вони збували їх наркозалежним.
У ході обшуку правоохоронці знайшли лабораторію з необхідними для виготовлення наркотиків місткостями та прекурсори.

Також вилучили 24 пакети з залишками наркотичної речовини білого та рожевого кольору, п’ять пластикових місткостей із залишками заборонених засобів, ваги, мобільні телефони, записні книги та інші речові докази.

«За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збуту наркотичних речовин за попередньою змовою групою осіб, за процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури, слідчі оголосили фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 307 ККУ). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», — йдеться у дописі.

Виготовлення наркотичних речовин у БІГ-регіоні

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені збирають матеріали для виготовлення окопних свічок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору