Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Відновлення Макарова: допомагає фонд енергоефективності

У Макарові триває відновлення  житлового фонду за грантові кошти.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Зазначається, що ОСББ «Дім майбутнього»  у межах програми «ВідновиДІМ» отримало частину Гранту від Фонду енергоефективності у розмірі 70% від загальної суми вартості будівельних робіт, потрібних для відновлення пошкодженої багатоповерхівки.

Решту коштів ОСББ отримає вже коли всі роботи буде виконано.

Низка інших ОСББ Макарова також подала відповідні заявки.

Серед них – аявку на отримання Гранту від ОСББ «ЕНЕРГЕТИК-2012», її поки що  Фонд повернув на доопрацювання.
Ще одна заявка від ОСББ. А заявка від  «АВАНГАРД-2011» доопрацьована та нині її розглядає фонд.

“У результаті бойових дій, що тривали на території громади ці будинки також зазнали ушкоджень, зокрема, пошкоджено дах, фасад, двері, вибиті вікна.
Загалом до Фонду енергоефективності подано 3 заявки з Макарова на участь у Програмі «ВідновиДІМ», – йдеться у повідомленні.

Також Вадим Токар звернув увагу на те, що заявки на участь у Програмі «ВідновиДІМ» ОСББ можуть подати онлайн на електронну пошту: support@eefund.org.ua або в паперовому вигляді на адресу Фонду енергоефективності (м. Київ, вул. Ділова, 24). І радить перед тим, як подавати заявки, спочатку ознайомившись з усіма вимогами та умовами на офіційному сайті проєкту.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що родина з Гостомеля уклала договір купівлі-продажу будинку в Бучі за сертифікатом єВідновлення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору