Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині зґвалтували 14 річну дівчинку: що відомо

Правоохоронці Київщини затримали та повідомили про підозру 18-річному хлопцю за фактом зґвалтування неповнолітньої 14-річної дівчини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Як з’ясувало слідство, у жовтні 2023 року 18-річний мешканець Кіровоградської області познайомився з 14 річною дівчиною в кафе Бучанського району. Згодом вони вирішили поїхати в гості до його знайомого у передмістя. Після того, як потерпіла лягла спати, хлопець скористався її безпорадним станом та зґвалтував.

Про злочин до поліції повідомила мати потерпілої.

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини провели обшук у квартирі 19-річного мешканця села Софіївська Борщагівка у якого дівчинка була в гостях та за місцем проживання зловмисника на Кіровоградщині, де вилучили речові докази.

«Попри те, що прокуратура наполягала на триманні під вартою підозрюваного, суд визначив чоловікові запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокуратура оскаржуватиме дане рішення суду в суді апеляційної інстанції», — йдеться у дописі.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що прикордонники Київщини затримали прихильника рф.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору