Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині двоє чоловіків померли від отруєння чадним газом

На Київщині у селі Салиха двоє чоловіків померли від отруєння чадним газом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

14 січня про подію до поліції повідомив односельчанин загиблих. Заявник виявив власника будинку без ознак життя. Попередньо встановили, що задимлення виникло через недопалок у ліжку, яке почало тліти. Згодом рятувальники нададуть висновки досліджень.

Загиблими виявились 51-річний господар приміщення та його 35-річний знайомий, які були схильні до вживання алкоголю. Остаточні результати про причину смерті поліцейські отримають від експертів після проведення судово-медичного дослідження.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки правоохоронці проводять досудове розслідування.

«Правоохоронці Київщини застерігають про небезпеку під час паління в приміщеннях, особливо в стані алкогольного спʼяніння, яке знижує реакцію організму. Будьте обачними, адже пильність може зберегти життя», — йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що КОВА планує розривати договори з підрядниками, які не виправлятимуть недоліки на об’єктах відбудови.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору