Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бородянці місцеві отримають компенсацію за пошкоджене майно

31 мешканцю Бородянської громади виплатять компенсацію за пошкоджене майно внаслідок повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на в. о. Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Таке рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Бородянської селищної ради. Крім того, розглянули питання про затвердження кошторисного розрахунку на капітальний ремонт адміністративної будівлі за адресою: смт Бородянка, вул. Центральна, 331, Бучанський район, Київська область.

Також розглянуто пропозиції про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 296 від 22 травня 2023 року щодо утворення комісії з компенсації за пошкоджені об’єкти та затверджено новий склад комісії.

«Прийняли рішення про надання компенсацій 31 мешканцю, постраждалим від дій російських військ. Також були затверджені зміни для ефективнішої роботи комісії з компенсації та затверджено рішення про виділення коштів на проведення ремонту адмінбудівлі», – сказала в. о. Бородянського селищного голови Ірина Захарченко.

До того ж виконавчий комітет розглянув заяви про присвоєння поштових адрес для новоутворених об’єктів нерухомого майна в с. Пилиповичі та земельних ділянок у смт Бородянка. Також було схвалено звіт про виконання бюджету Бородянської селищної територіальної громади за 2023 рік.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі запрацював консультативний пункт, у якому жителі громади можуть одержати правову допомогу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору