Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі продовжують впроваджувати систему сортування відходів

У межах договору про співпрацю між Бучанською міською радою та Українською Пакувально-Екологічною Коаліцією у Бучі продовжують впроваджувати систему сортування відходів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

МПП “Рада” замінили старі контейнери на нові. Встановлено 22 нових баки для роздільного збирання відходів на 12 сміттєвих майданчиках. Це дасть змогу громаді відповідати найвищим екологічним стандартам.

Зібрані відходи відправляються на досортування на сміттєпереробний комплекс Спеціалізованого екологічного підприємства “Рада”, а далі – на переробні підприємства по всій Україні.

«Ми живемо в еру, коли раціональне поводження з відходами, використання екологічно чистих технологій та раціональне використання ресурсів – це не лише мода, але й необхідність. Люди мають взяти за звичку сортувати сміття, адже це наше майбутнє. Тож ми усіма силами стараємось заохочувати та навчати цьому людей», – пояснюють екоактивісти.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі запрацював консультативний пункт, у якому жителі громади можуть одержати правову допомогу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору