Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Віч/на/віч з видавцем: Алла Істоміна

Сьогодні ви познайомитеся із видавчинею – Аллою Істоміною. У “АДЕФ-Україна” багато книжок присвячено видатним українцям, а також виготовлено унікальне факсимільне видання Пересопницького Євангеліє. Видання “Пересопницьке Євангеліє. Витоки і сьогодення” написано староукраїнською мовою, чим неодмінно пишається пані Алла.

Сьогодні “Інформатор БІГ” представить вам нову серію відеоінтерв’ю “Віч/на/віч з автором”, де головною героїнею випуску буде не автор, а видавчиня.

Алла Істоміна у відеоінтерв’ю розповість детальніше про створення унікального видання “Пересопницького Євангеліє”, що написано староукраїнською мовою, а також про труднощі, з якими довелося зіткнутися під час роботи.

Видавчиня розповідає, що БІГ-регіон для неї є малою Батьківщиною. Тут вона проживає з трьох років. Тепер у БІГ-регіоні проживають і діти Алли. Тут також було найбільше виробництво за всю видавничу кар’єру видавчині.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про Оксану Мороз та Юлію Писаренко

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Нагору