Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Жителі Київської області викрали 700 тис грн та золото з будинку

Чотирьом жителям Київщини повідомили про підозру у викраденні 700 тисяч гривень та золота.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що підозрювані обкрадали помешкання. Затримали їх оперуповноважені Білоцерківського управління поліції спільно з колегами з Управління карного розшуку поліції Київщини.

За даними поліції, зловмисниками виявилися 37-річний та 43-річний мешканці Білої Церкви, 41-річний житель Києва та 50-річний житель Обухівщини. Всі вони раніше відбували покарання за особливо тяжкі та тяжкі злочини. Раніше вони вже вчиняли майнові кримінальні правопорушення.
За місцем проживання підозрюваних правоохоронці виявили понад пів мільйона гривень, ювелірні дорогоцінні вироби, одяг, знаряддя злому та технічні пристрої, мобільні телефони та спецзасіб для відстрілу гумових куль.

Слідство встановило, що підозрювані зламали двері та потрапили до одного з приватних будинків на Білоцерківщині. Звідти вони винесли 700 тисяч гривень та золоті ювелірні вироби. Після цього вони поїхали з місця злочину на легковику «Skoda», але були одразу затримані.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність кожного з них до аналогічних кримінальних правопорушень на території Київщини. У разі доведення провини, кожному з них загрожує до 8 років увʼязнення. У суді затриманим обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що за підтримання публічного обвинувачення прокурорами Бучанської окружної прокуратури суд визнав винним двох мешканців Київщини у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору